Voorbedrukte badslippers

Kun je het je voorstellen: Een paar badslippers die niet alleen je voeten, maar ook je humeur een boost geven? Wij wel. We hebben het over onze voorbedrukte badslippers. Onze voorbedrukte badslippers zijn geschikt voor familie, plaatsen en regio’s, landen, evenementen en diversen. Of je nu op zoek bent naar een grappige twist, een stijlvolle touch of iets unieks om jezelf te verwennen, deze slippers voegen een leuke noot toe aan je dagelijkse routine.

Verschillende thema’s mogelijk

Onze voorbedrukte badslippers zijn geschikt voor familie, sportclubs, plaatsen en regio’s, landen, evenementen en diversen. Of je nu op zoek bent naar een grappige twist, een stijlvolle touch of iets unieks om jezelf te verwennen, deze slippers voegen een leuke noot toe aan je dagelijkse routine.

Ontwerp je eigen badslippers

Producteigenschappen

Binnen 2-3 werkdagen ontvang je deze zwarte slippers die ook nog eens bedrukt zijn met wat jij erop wilt hebben. Je kunt de badslippers bedrukken met logo, met tekst én met foto, maar je kunt ze ook laten voorbedrukken.

Ervaar het genot van het voorgevormde, comfortabele voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid is verzekerd met de antislipzool, terwijl water geen roet in het eten gooit – deze slippers zijn waterbestendig.

Verschillende mogelijkheden

  • Band in elke PMS-kleur of full colour
  • Bedrukte zijkant is mogelijk (€ 2,50 incl. BTW per zijde)
  • Verschillende maten beschikbaar: 35 t/m 46
  • Vandaag bestellen is binnen 2-3 werkdagen in huis