Over ons

Bij ons draait het allemaal om creativiteit, dynamiek en klantgerichtheid. We zijn een jong en energiek team dat met passie werkt. We brengen graag vernieuwing in de industrie met onze frisse ideeën en enthousiaste aanpak. We begrijpen dat tijd kostbaar is, dus streven we ernaar om je snel en nauwkeurig van offertes te voorzien, zodat je direct aan de slag kunt.

Snelle levertijd en ruime voorraad

Jouw wensen zijn voor ons erg belangrijk. We luisteren naar wat je nodig hebt en denken graag met je mee om het perfecte product te leveren. Met onze snelle levertijden en ruime voorraad kunnen we je gepersonaliseerde slippers vaak nog dezelfde dag verzenden.

De geschiedenis

Het begon allemaal in een gezellig café, waar we met z’n vijven zaten te praten over van alles en nog wat. Als goede vrienden, met een geschiedenis van 30 jaar, kwam al snel het idee naar boven: waarom beginnen we geen badslippermerk? Dit begon als een grote grap. We realiseerden ons heel goed dat een compleet eigen slippermerk te ambitieus was. Maar hier lieten we het niet bij. Nee. We bedachten iets anders: gepersonaliseerde slippers.

Doordat een van ons al een bedrijfspand had, was de stap naar een kleinschalige drukkerij voor het bedrukken van badslippers snel gezet in 2019. Onze eerste klant was al vrij snel binnen: Heracles Almelo. Dat was gelijk een gaaf begin en gaf ons moed. Dat zette door. Het blijkt zelfs een gat in de markt te zijn! En dat allemaal door een grap in een café.

Onze werkwijze

Bij ons is het proces eenvoudig en transparant. Van aanvraag tot bedrukken, alles wordt door onszelf gedaan. Zo werken we:

  1. Aanvraag: Er wordt een aanvraag gedaan.
  2. Digitaal voorbeeld & offerte: Je ontvangt van ons een digitaal voorbeeld van het gepersonaliseerde product, samen met een offerte en de verwachte levertijd.
  3. Productie: Na goedkeuring van het voorbeeld gaan we direct over tot productie. Alles wordt met zorg en precisie bedrukt.
  4. Verzending: We versturen vaak je bestelling dezelfde dag nog. Zo hoef je nooit lang te wachten op je gepersonaliseerde slippers.