Grote aantallen badslippers in alle kleuren

Sta je te popelen om jouw zomerse evenement, bedrijfsuitje of speciale gelegenheid een unieke draai te geven? Waarom zou je niet denken aan het toevoegen van een persoonlijk tintje door het bedrukken van een grote hoeveelheid badslippers? Op die manier geef je jouw bijeenkomst een onvergetelijke en stijlvolle twist.

Grote aantallen badslippers in alle kleuren

Kenmerken en mogelijkheden

  • Slippers met eigen logo, tekst of foto
  • Verschillend ontwerp linker- en rechterslipper is mogelijk
  • Bedrukte zijkant is mogelijk (€ 2,50 incl. BTW per zijde)
  • Grote aantallen in gekleurde slippers maten 35 t/m 48

Producteigenschappen

Bij ons vind je grote aantallen badslippers in alle kleuren, bedrukt naar jouw wens. Je kunt dus de slipper zelf in het rood bestellen, terwijl je de band in de gele kleur wilt. Ervaar het genot van het voorgevormde, comfortabele voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid is verzekerd met de antislipzool, terwijl water geen roet in het eten gooit – deze slippers zijn waterbestendig.

Voor bestellingen van minimaal 10 paar bieden we nu deze gepersonaliseerde slippers aan. Met een geschatte levertijd van ongeveer 4 weken bij gekleurde slippers en een prijs die op aanvraag beschikbaar is, bieden we jou de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op deze comfortabele en stijlvolle slippers. Grote aantallen in het zwart bestellen? Deze zijn snel leverbaar. De slippers zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook een verlengstuk van jouw stijl dankzij de full colour opdruk via transferdruk.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, pg, gif, pdf, svg, eps, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.