Badslippers bedrukken

Badslippers. Ideaal voor thuis, sport, zwembaden of bijvoorbeeld tijdens een heerlijke dag spa. Zeg maar dag tegen het gedoe met schoenen en sokken. Schuif meteen in een paar slippers. Luchtig, pijnloos én makkelijk.

Customize je eigen badslipper

Ben je enthousiast over badslippers, maar ben je klaar met de gewone, saaie standaardvarianten? Dan is dit precies wat je zoekt. Je hebt bij ons de mogelijkheid om de slippers zelf te ontwerpen. Voeg een logo toe, plaats een grappige foto en/of maak badslippers met je tekst. Daarnaast kun je ook grote aantallen badslippers in alle kleuren bestellen.

Grote aantallen badslippers

Sta je te popelen om jouw zomerse evenement, bedrijfsuitje of speciale gelegenheid een unieke draai te geven? Waarom zou je niet denken aan het toevoegen van een persoonlijk tintje door het bedrukken van een grote hoeveelheid badslippers? Op die manier geef je jouw bijeenkomst een onvergetelijke en stijlvolle twist.

Badslippers ontwerpen of laten maken?

Bij ons heb je de mogelijkheid om badslippers op maat te ontwerpen of voorbedrukt te bestellen. Hoe leuk is het om badslippers te geven met ‘Beste papa’ erop als cadeau? Of als je in Amsterdam woont, kun je de iconische elementen van deze stad op je badslippers laten pronken. Misschien ga je binnenkort wel naar de Gay Pride. Dan kun je helemaal in stijl komen met onze speciale badslippers. En dit zijn nog niet eens alle opties. Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Bekijk de pagina Voorgedrukte badslippers’.

Ontwerp je eigen badslippers

Producteigenschappen slipper bedrukken

Wij bedrukken slippers die jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Geniet van het voorgevormde comfortabele voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid is gegarandeerd met de antislipzool, zelfs water kan je dag niet bederven – deze slippers zijn waterbestendig. Comfort, stijl en functionaliteit komen samen in één paar slippers.

Verschillende mogelijkheden:

  • Badslippers personaliseren: Keuze uit badslippers met logo, foto en/of tekst
  • Slippers in het zwart (op voorraad) of wit (langere levertijd) verkrijgbaar
  • Verschillend ontwerp linker- en rechterslipper is mogelijk
  • Bedrukte zijkant is mogelijk
  • Verschillende maten beschikbaar: zwarte slippers maten 35 t/m 48, grote aantallen in gekleurde slippers maten 24 t/m 48
  • Vandaag bestellen is binnen 2-3 werkdagen in huis

Wanneer zijn jouw badslippers klaar?

Wil je jouw badslippers lekker snel thuis hebben? No worries! Als je badslippers in kleine oplage wilt laten bedrukken, kun je ze al binnen 2-3 werkdagen op je deurmat verwachten. Als je een grote bestelling met gekleurde slippers plaatst, duurt het ongeveer 10 weken voordat alle slippers bij jou aankomen. Een grote bestelling met zwarte slippers bestellen? Deze zijn snel leverbaar. Dus, of je nu in een flits wat leuks wilt hebben of een groot slipperevenement aan het plannen bent, wij regelen het altijd op tijd voor je.