Maak jullie bedrijfsbarbecue of bedrijfsuitje compleet met persoonlijke badslippers

De zomer nadert. Tijd voor gezellige bedrijfsbarbecues en onvergetelijke bedrijfsuitjes! Perfect om een periode af te sluiten en het groepsgevoel te versterken. En wat zou er beter zijn dan deze speciale gelegenheden te vieren met onze badslippers? Slippers met een bedrijfslogo.

Stimuleer het groepsgevoel met deze op maat gemaakte slippers. Niet alleen zijn ze praktisch en comfortabel, maar ze fungeren ook als een mooi aandenken aan jullie evenement.

Badslippers voor jullie bedrijfsbarbecue of bedrijfsuitje

Offerte aanvragen

Voor het bestellen van jouw persoonlijke badslippers heb je twee opties:

  1. Wil je meer dan 10 paar op maat gemaakte badslippers bestellen? Vraag dan direct jouw offerte aan via het offerteformulier voor de beste prijs. (In diverse kleuren mogelijk)
  2. Minder dan 10 slippers nodig? Personaliseer je badslipper.  (Alleen in zwart te bestellen)

Producteigenschappen

Ervaar comfort met ons voorgevormde voetbed en loop in stijl met de stevige kunstleren band. De antislipzool zorgt ervoor dat je veilig loopt en de slippers zijn waterbestendig.

Bestel je minstens 10 paar? Dan kun je ze nu laten personaliseren! Gekleurde slippers hebben een levertijd van ongeveer 4 weken en de prijs is op aanvraag. Zo maak je deze slippers helemaal eigen. Zwarte slippers in grote aantallen nodig? Die hebben we snel op voorraad!

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, pg, gif, pdf, svg, eps, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan