Gratis reclame met badslippers door jouw personeel

Hoe leuk: tijdens de vakantie dragen alle medewerkers gepersonaliseerde slippers op verschillende plekken, zoals campings, resorts, stranden en zwembaden. Overal waar ze gaan, wordt het bedrijfslogo gezien door anderen. Deze zichtbaarheid zorgt voor subtiele maar effectieve reclame voor jouw bedrijf. Familie, vrienden en zelfs vreemden zien de slippers en vragen naar het bedrijf, wat leidt tot gesprekken en verhoogde merkbekendheid.

Wij zeggen: bestel die gepersonaliseerde badslippers, versterk je merk en laat je personeel trots jouw bedrijf vertegenwoordigen, waar ze ook heen gaan deze zomer.

Zomervakantie

Offerte aanvragen

Voor het bestellen van jouw persoonlijke badslippers heb je twee opties:

  1. Wil je meer dan 10 paar op maat gemaakte badslippers bestellen? Vraag dan direct jouw offerte aan via het offerteformulier voor de beste prijs. (In diverse kleuren mogelijk)
  2. Minder dan 10 slippers nodig? Personaliseer je badslipper.  (Alleen in zwart te bestellen)

Producteigenschappen

Ervaar comfort met ons voorgevormde voetbed en loop in stijl met de stevige kunstleren band. De antislipzool zorgt ervoor dat je veilig loopt en de slippers zijn waterbestendig.

Bestel je minstens 10 paar? Dan kun je ze nu laten personaliseren! Gekleurde slippers hebben een levertijd van ongeveer 4 weken en de prijs is op aanvraag. Zo maak je deze slippers helemaal eigen. Zwarte slippers in grote aantallen nodig? Die hebben we snel op voorraad!

 

 

Offerte formulier

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, pg, gif, pdf, svg, eps, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan