Badslippers voor jouw personeel als giveaway

Op zoek naar een leuke giveaway voor jouw dienst of product? Wat dacht je van badslippers? Ideaal voor zomerse ontspanning bij het zwembad of op het strand. Ze zijn niet alleen praktisch, maar ook gewoon lekker comfortabel. Een cadeautje waar je klanten echt iets aan hebben!

Badslippers voor jouw personeel als giveaway

Twee mogelijkheden

Aan jou de keuze! Je hebt bij het bestellen van onze badslippers twee mogelijkheden:

  1. Onze bekende en meest bestelde zwarte badslipper is al vanaf 1 paar te personaliseren. Maak jouw eigen unieke ontwerp.
  2. Onze hippe gekleurde slippers zijn vanaf 10 stuks gepersonaliseerd te bestellen. Vraag direct jouw offerte op via dit formulier!

Producteigenschappen

Deze badslippers zijn speciaal ontworpen voor grootschalige aantallen, bedrukt naar jouw wensen. Creëer een eigen stijl door de slipper in bijvoorbeeld rood te bestellen en de band in een opvallende gele kleur. Geniet van het ultieme comfort met het voorgevormde voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid staat voorop met de antislipzool en water vormt geen probleem – deze slippers zijn waterbestendig.

Voor bestellingen van minimaal 10 paar bieden we nu deze gepersonaliseerde slippers aan. Met een geschatte levertijd van ongeveer 4 weken voor gekleurde slippers en een prijs die op aanvraag beschikbaar is, geven we jou de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op deze comfortabele en stijlvolle slippers. Wil je grote aantallen in het zwart? Geen probleem. Deze zijn snel leverbaar. Onze slippers zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl dankzij de full colour opdruk via transferdruk.

 

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, pg, gif, pdf, svg, eps, Max. bestandsgrootte: 64 MB, Max. aantal bestanden: 3.

    Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan