Badslippers als promotie-artikel

Verspreid je boodschap op een unieke manier met onze promotie-artikelen. Wees niet slechts gezien, maar laat een blijvende indruk achter bij jouw doelgroep door gebruik te maken van onze op maat gemaakte badslippers. Verbeeld je bedrijfslogo, slogan of specifieke boodschap gedrukt op onze slippers, die niet alleen functioneel zijn, maar ook dienen als draagbare billboards voor jouw boodschap.

Promotie-artikel

Badslippers als promotie-artikel

Wil je jouw merk showen bij een bedrijf, de trots van een sportvereniging uitdragen of de teamgeest van een studentenvereniging naar een hoger niveau tillen? Verken dan de eindeloze mogelijkheden van onze gepersonaliseerde badslippers. De badslippers zijn zowel in het zwart als in kleur te bestellen.

Twee mogelijkheden

Producteigenschappen

Deze badslippers zijn speciaal ontworpen voor grootschalige aantallen, bedrukt naar jouw wensen. Creëer een eigen stijl door de slipper in bijvoorbeeld rood te bestellen en de band in een opvallende gele kleur. Geniet van het ultieme comfort met het voorgevormde voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid staat voorop met de antislipzool en water vormt geen probleem – deze slippers zijn waterbestendig.

Voor bestellingen van minimaal 10 paar bieden we nu deze gepersonaliseerde slippers aan. Met een geschatte levertijd van ongeveer 10 weken voor gekleurde slippers en een prijs die op aanvraag beschikbaar is, geven we jou de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op deze comfortabele en stijlvolle slippers. Wil je grote aantallen in het zwart? Geen probleem. Deze zijn snel leverbaar. Onze slippers zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl dankzij de full colour opdruk via transferdruk.

Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan