Badslippers als beursartikel

Geef je bedrijf een voorsprong op de beurs. Met onze gepersonaliseerde slippers wordt jouw stand dé plek waar mensen willen zijn. Geef je merk de aandacht die het verdient op de volgende beurs.

Beursartikel

Twee mogelijkheden

Producteigenschappen

Deze badslippers zijn speciaal ontworpen voor grootschalige aantallen, bedrukt naar jouw wensen. Creëer een eigen stijl door de slipper in bijvoorbeeld rood te bestellen en de band in een opvallende gele kleur. Geniet van het ultieme comfort met het voorgevormde voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid staat voorop met de antislipzool en water vormt geen probleem – deze slippers zijn waterbestendig.

Voor bestellingen van minimaal 10 paar bieden we nu deze gepersonaliseerde slippers aan. Met een geschatte levertijd van ongeveer 10 weken voor gekleurde slippers en een prijs die op aanvraag beschikbaar is, geven we jou de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op deze comfortabele en stijlvolle slippers. Wil je grote aantallen in het zwart? Geen probleem. Deze zijn snel leverbaar. Onze slippers zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl dankzij de full colour opdruk via transferdruk.

Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan