Badslippers voor jouw bedrijf

Waarom saaie pennen uitdelen als je ook jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo in stijl op de voeten van je klanten kunt laten pronken? Geef ze iets praktisch en gedenkwaardig. Deze badslippers zijn niet alleen voor de ontspannen momenten, maar ook voor het verspreiden van jouw bedrijfsnaam op een relaxte manier. Dé kleine, comfortabele stap naar een grotere naamsbekendheid.

Bedrijf

Badslippers als bedrijfspromotie

Wil je een uniek beursartikel of een relatiegeschenk voor je bedrijf? Verken onze mogelijkheden voor gepersonaliseerde slippers! De badslippers zijn zowel in het zwart als in kleur te bestellen.

Twee mogelijkheden

Producteigenschappen

Deze badslippers zijn speciaal ontworpen voor grootschalige aantallen, bedrukt naar jouw wensen. Creëer een eigen stijl door de slipper in bijvoorbeeld rood te bestellen en de band in een opvallende gele kleur. Geniet van het ultieme comfort met het voorgevormde voetbed en loop in stijl dankzij de duurzame kunstleren band. Veiligheid staat voorop met de antislipzool en water vormt geen probleem – deze slippers zijn waterbestendig.

Voor bestellingen van minimaal 10 paar bieden we nu deze gepersonaliseerde slippers aan. Met een geschatte levertijd van ongeveer 10 weken voor gekleurde slippers en een prijs die op aanvraag beschikbaar is, geven we jou de mogelijkheid om je eigen stempel te drukken op deze comfortabele en stijlvolle slippers. Wil je grote aantallen in het zwart? Geen probleem. Deze zijn snel leverbaar. Onze slippers zijn niet alleen comfortabel en functioneel, maar ook een verlengstuk van jouw persoonlijke stijl dankzij de full colour opdruk via transferdruk.

Geïnteresseerd in grote aantallen? Vraag hier je offerte aan