web-banner

Bedrukte slippers als kerstcadeau

De kerstsfeer brengt volop warmte en een overvloed aan geschenken met zich mee. De Kerstman zweeft weer door de lucht op zijn slee met zijn trouwe rendieren om iedereen te verwennen. Ook jou! Waarmee? Wij hebben het perfecte en meest comfortabele cadeau voor je: een paar trendy badslippers!

 

Persoonlijke badslippers

Op zoek naar een badslipper op maat? Maak jouw eigen persoonlijke badslippers! Het is al mogelijk om te bestellen vanaf 1 paar!

 

Waarom slippers bedrukken bij ons?

·         Makkelijk/eenvoudig bestelproces

·         Goedkope badslippers bedrukken? Vanaf 10 stuks krijg je 10% korting

·         Verkrijgbaar vanaf 1 stuk

Producteigenschappen
Binnen 2-3 werkdagen ontvang je deze zwarte slippers die ook nog eens bedrukt zijn met wat jij erop wilt hebben. Zo blijf je lekker origineel!

Niet alleen bieden ze een comfortabel voetbed. Nee, de duurzame kunstleren band zorgt ook voor een supermooie uitstraling. Stabiliteit? Natuurlijk! Met de antislipzool ben je hier super goed van verzekerd. Ook laten deze slippers zich dankzij hun sneldrogende en waterbestendige eigenschappen niet beïnvloeden door water. Ideaal, toch?

Verschillende mogelijkheden

  • Band met full colour logo
  • Bedrukte zijkant is mogelijk (€ 2,50 incl. BTW per zijde)
  • Verschillende maten beschikbaar: 35 t/m 48
Vandaag nog bedrukte badslippers bestellen? Wil jij goed uitpakken tijdens kerst? Bestel dan gauw een paar badslippers en ze zijn je altijd dankbaar!

OFFERTEAANVRAAG BADSLIPPERS BEDRUKKEN