De vaste verzendkosten bedragen € 4,95 incl. BTW per bestelling.
Bestellingen die voor 12:00 zijn besteld worden de volgende werkdag geleverd.
Wij verzenden de bestellingen via de GLS-vervoerder. U ontvangt een track- en trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen: www.gls-info.nl/tracking

Bezorgtijden

GLS bezorgt de pakketten op werkdagen van maandag tot en met vrijdag en in Nederland meestal binnen 24 uur. Deze bezorgtijden staan echter niet vast en zijn niet gegarandeerd. De pakketten worden over de weg vervoerd, zodat bijvoorbeeld oponthoud in het verkeer kan voor vertraging zorgen.
Normale pakketbezorging door GLS
Een pakket wordt idealiter persoonlijk bezorgd. De ontvanger bevestigt vervolgens dat het pakket is aangenomen door zijn handtekening in de handscanner van de bezorger te zetten. Een ander lid van het huishouden mag ook namens de geadresseerde het pakket aannemen.
Als niemand thuis is
GLS vraagt een van de buren of ze het pakket kunnen aannemen. Als geen van de buren het pakket kan aannemen, neemt GLS het mee terug naar haar depot.In beide gevallen laat de bezorger een zogeheten “Niet Thuis Bericht” achter met belangrijke informatie, zoals de naam van de buren of informatie over de afleveropties.
De "Niet Thuis Code"

Op het Niet Thuis Bericht staat een "Niet Thuis Code". Met deze code of met het pakketnummer en de postcode kan de ontvanger het pakket online volgen, bijvoorbeeld op een smartphone. De Niet Thuis Code is met name belangrijk als GLS het pakket naar het depot heeft teruggebracht. De ontvanger kan dan online, met het nummer en de postcode, zelf bepalen wat de volgende stap is.
Afleveropties na een Niet Thuis Bericht:
Als een pakket naar het depot is teruggebracht, biedt GLS de volgende opties:
-Het pakket opnieuw laten aanbieden op hetzelfde bezorgadres. Voor de beschikbare bezorgdata worden tijdvensters van drie uur opgegeven.
-Het pakket zelf bij het GLS-depot of een GLS PakketShop afhalen. Het pakket blijft in het depot of de PakketShop en kan binnen vijf dagen opgehaald worden.
-Het pakket weigeren. Het pakket wordt retour afzender gestuurd.